DESIGN

KOLLEKCIÓINK

 

HU / EN / RU

+3670 671 3335

Lépjen velünk kapcsolatba!

Képviselőt keresünk!

TIZIANO

TIZIANO fantázianevű kollekciónk tisztelgés a reneszánsz festészet nagyjai, az újfajta perspektívahatás és a falfelületek díszítésének luxusa előtt...

MEGNÉZEM

ARROW

Az éles vonalak szabályosan lüktető dinamikája jellemzi az ARROW kollekcióját. Az elnevezés nem csak a formára utal, melyet a 3D-s burkolóelem megmintáz.

 

MEGNÉZEM

BLOSSOM

A PETRUS EVIDENT DESIGN térburkoló kollekciójának egyik leglíraibb darabja a BLOSSOM. A 3D-s burkolatnak különleges vizuális hatást ad a szigorú háromszöget záró vonalakba beívelő szirom alakzat.

 

MEGNÉZEM

CLOVER

A lóhere motívum ősi jelkép az építészetben és a képzőművészetekben. Az egy szárról szerteágazó három levélke szimbólumának újragondolása, letisztult, modern egységbe koncepcionálása ez a kollekció.

 

MEGNÉZEM

COUPLE

Ezt a különleges padlóburkoló dizájnt az előremutató emberi kapcsolatok ihlették. A szögletes és íves vonalak kontrasztja és találkozása, a vonalak egymást legyőző, felemelő és előrevivő haladása adja a COUPLE kollekció ritmusát.

 

MEGNÉZEM

OVERLAP

Az OVERLAP kollekció tervezői egy olyan 3D-s falburkoló kollekciót hoztak létre, ahol a dimenziók, a vastagság és a mélység, a fény- és árnyék játékának felhasználásával a beton burkolatban rejlő könnyed játékosságot mutatják meg.

 

MEGNÉZEM

PEACOCK

Lágyan lüktető, lendületes vonalak határozzák meg ezt a kollekciót. A PEACOCK vonalvezetése hódolat az ívek szépsége és méltósága előtt.

 

MEGNÉZEM

PINWHEEL

A PINWHEEL kollekció tervezői igyekeznek kizökkenteni a komfortzónánkból a beton játékosságának bemutatásával. A szélforgó finom fodrozódásának hatását kelti a burkolóelem 3D-s optikai játéka.

 

MEGNÉZEM

PYRAMID

A PYRAMID elemei éles vonalakkal és felületén hegyes csúcsokkal idézik meg a valódi piramisokat.

MEGNÉZEM

RELIEF

Egy olyan kollekciót terveztek tervezőink, ahol a letisztult luxus érzete a gazdag felhasználhatósággal párosul.

 

MEGNÉZEM

RIBBON

Az egyszerűség luxusa, tökéletes geometriai letisztultság jellemzi a PETRUS EVIDENT DESIGN RIBBON elnevezésű kollekcióját.

MEGNÉZEM

RIVER

A természet szüntelenül mozgásban lévő ereje és aszimmetrikus rendezettsége ihlette a RIVER kollekciót. Foltszerű mintázata a folyó éles körvonal nélküli, de biztos hatását idézi.

 

MEGNÉZEM

TOGETHER

A TOGETHER kollekció tervezőit a természet inspirálta. Az állatok vonulásának, a halrajok úszásának rendezett ritmusát adja vissza ez a nagyon letisztult 3D-s kollekció.

 

MEGNÉZEM

UP AND DOWN

Az UP AND DOWN kollekció ismét egy gazdag felhasználási lehetőséget biztosító kollekció. A rombuszok térbeli lüktetése dinamikát ad a felületnek, miközben fegyelmezett egységet tart.

 

MEGNÉZEM

FRACTAL

Egyszerűségének és dinamizmusának köszönhetően egy letisztult egységes harmóniában.

 

MEGNÉZEM

Ne szalassza el legjobb ajánlatainkat!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

 

 

 

KAPCSOLAT

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Required

Required

ELÉRHETŐSÉG

Pécs, Reménypuszta 9. 7631

info@petrusconcrete.com

+3670 671 3335  |  +3672 900 209